Wij verzorgen graag de APK keuring van uw auto als deze meer dan 3 jaar oud is.
Zowel benzine-, diesel- als LPG auto’s

Alle voorkomende reparaties worden in de werkplaats van Garage Veltman zo snel mogelijk en uiteraard met de meeste vakkundigheid uitgevoerd. Bij kleine reparaties hanteert men het principe: ’s morgen brengen, ’s avonds weer ophalen.
Ook na aanschaf van uw auto staat Garage Veltman voor u klaar. Veltman draagt zorg voor het onderhoud, de reparaties en de levering van onderdelen en accessoires voor uw auto. Garage Veltman voorziet uw auto van alle noodzakelijke fabrieksupdates en is leverancier van originele accessoires en onderdelen. Vaak kunnen wij aan de hand van de gegevens van uw auto, vooraf prijsinformatie geven over onderhoud of reparatiewerkzaamheden. U weet dan exact wat de kosten zijn, voordat u de werkzaamheden laat uitvoeren. Bovendien krijgt u een 3 maanden garantie op de onderdelen en op de verrichte werkzaamheden.

Nu de moderne en al wat oudere auto’s zijn uitgerust met motormanagement, ABS, airbags, EOBD en CAN technieken kunnen er ook ontstaan problemen ontstaan met deze systemen. Het ruilen van onderdelen of even iets wisselen tussen verschillende auto’s is dan ook vaak niet mogelijk. Deze manier van diagnose stellen kost u en uw klanten te veel tijd en geld en dat kunt u wel beter gebruiken.

Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het stellen van diagnose aan/en reparatie van deze systemen. Om dit te bereiken zijn wij uitgerust met moderne universele diagnose apparatuur, opleidingen, technische gegevens en ervaring op het gebied van storingsdiagnose. Hierdoor hebben wij dan ook de mogelijkheid om aan bijna alle auto’s een diagnose te stellen en/of een passende reparatie uit te voeren.

Verder hebben wij de volgende gouden regels “vervang alleen onderdelen als uit metingen blijkt dat deze defect zijn” en “zoek ook de oorzaak van het probleem om herhaling te voorkomen”.

Met onze diagnose apparatuur hebben wij een dekking van 95% van het wagenpark. Dus hebt u een storing of probleem kom dan gerust langs, wij proberen u altijd te helpen.

Problemen met uw LPG installatie of moeten er dringende herstelwerkzaamheden gebeuren?

Dankzij de goed uitgeruste garage met de modernste diagnose apparatuur kan Garage Veltman een snelle diagnose stellen en zo werkuren uitsparen. Eenmaal de diagnose gesteld kunnen de nodige onderdelen vervangen worden of kunt een afspraak maken voor reparatie.

Van vader op zoon is het restaureren van oude auto’s uitgegroeid van een hobby naar één van hun vele specialiteiten.
U kunt dus ook hiervoor bij ons terecht.

Garage Veltman is een sterk groeiend expertise bureau. Wij zijn deels specialisten in hun vakgebied en deels echte generalisten die door een brede scoop, veel expertise-ervaring, een helder inzicht en een goed inschattingsvermogen hun waarde voor verzekerden dag-in-dag-uit bewijzen.

Schade aan uw auto is een uiterst vervelende zaak en wij wensen u het ook niet toe.
Toch kunt ú ook met schade geconfronteerd worden. Mocht u in een dergelijke situatie verzeild raken, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Het gehele traject van expertise, herstel tot en met de financiële afwikkeling, voor u verzorgen?
Wij hebben met alle belangrijke schadeverzekeraars bindende afspraken gemaakt. U hoeft ons alleen de sleutel van uw auto te overhandigen en wij doen de rest.
Tevens krijgt u op het uitgevoerde herstelwerk 2 jaar garantie.
Mocht u door uw verzekeraar – om wat voor reden dan ook – naar een andere schadehersteller worden gestuurd en u wilt dit niet, dan staat u in uw recht om de auto bij Garage Veltman te laten herstellen.

U kunt bij ons terecht voor zowel gebruikte auto’s maar ook voor nieuwe.
Wij kunnen u adviseren bij de aanschaf van een nieuwe auto en deze voor dezelfde prijs leveren als die van de dealer. Met dezelfde garantievoorwaarden.
Vraag ons naar de bijzonderheden van deze unieke mogelijkheid.