Nu de moderne en al wat oudere auto’s zijn uitgerust met motormanagement, ABS, airbags, EOBD en CAN technieken kunnen er ook ontstaan problemen ontstaan met deze systemen. Het ruilen van onderdelen of even iets wisselen tussen verschillende auto’s is dan ook vaak niet mogelijk. Deze manier van diagnose stellen kost u en uw klanten te veel tijd en geld en dat kunt u wel beter gebruiken.

Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het stellen van diagnose aan/en reparatie van deze systemen. Om dit te bereiken zijn wij uitgerust met moderne universele diagnose apparatuur, opleidingen, technische gegevens en ervaring op het gebied van storingsdiagnose. Hierdoor hebben wij dan ook de mogelijkheid om aan bijna alle auto’s een diagnose te stellen en/of een passende reparatie uit te voeren.

Verder hebben wij de volgende gouden regels “vervang alleen onderdelen als uit metingen blijkt dat deze defect zijn” en “zoek ook de oorzaak van het probleem om herhaling te voorkomen”.

Met onze diagnose apparatuur hebben wij een dekking van 95% van het wagenpark. Dus hebt u een storing of probleem kom dan gerust langs, wij proberen u altijd te helpen.